Harley-Davidson Bucuresti
Noutati Harley Davidson Romania
Noutati


Vedete pasionate de motoare au sărbătorit inaugurarea noului showroom Harley-Davidson București

La sfârșitul anului 2009, pe 17 decembrie Harley-Davidson Bucureşti a fost gazda unei petreceri dedicate inaugurării noului showroom Harley-Davidson, situat în zona comercială Băneasa.

Gazda acestei reuniuni mondene a fost Călin Popescu Tăriceanu, care este el însuşi un pasionat posesor al motocicletelor Harley-Davidson. Au răspuns invitaţiei numeroase vedete şi personalităţi publice, printre care s-au numărat Dan Bittman, Andrei Gheorghe, Sebastian Vlădescu, Peter Imre, Radu Pietreanu şi Ani Creţu de la Vacanţa Mare, Gabi Balint, Cristina Trepcea de la CNA, Herbert Stein – fondator si presedinte al AutoItalia Group şi o sumedenie de alţi clienţi sau împătimiţi ai legendarelor motociclete americane. Atmosfera petrecerii a fost completată de un concert live susţinut de trupa Publika.

Despre noul showroom Harley-Davidson Bucuresti

Harley-Davidson Bucureşti, unicul dealer al mărcii Harley-Davidson® în România, se mândrește cu un nou showroom, situat în zona comercială Băneasa, unde sunt expuse într-un spaţiu generos legendarele motociclete americane şi colecţiile de echipamente de protecţie, vestimentaţie şi lifestyle reunite în gama Harley-Davidson MotorClothes®. Noul showroom conturează un spaţiu ideal pentru relaxare şi shopping, în care orice pasionat al mărcii, indiferent dacă este sau nu posesor al unei motociclete, îşi va regăsi pe deplin libertatea.

Totodată, Harley-Davidson Bucureşti este şi centrul clubului H.O.G.® din România. H.O.G., Harley Owners Group, este cel mai mare club sponsorizat de un producător de motociclete, reunind peste un milion de membri activi în lumea întreagă. H.O.G. Bucureşti a fost înfiinţat oficial în 2008 şi coordonează o serie de evenimente şi activităţi prin intermediul cărora posesorii unei motociclete Harley-Davidson se reunesc pentru a-şi împărtăşi pasiunea pentru libertate. Printre membrii activi ai clubului HOG București se numără fostul fotbalist Gabi Balint, publicitarul Bogdan Naumovici și actriţa Ani Creţu de la Vacanţa Mare. (http://www.hog-bucuresti.ro/)

Harley-Davidson Bucureşti îşi întâmpină clienţii într-o clădire cu două niveluri, în care sunt reunite cele mai noi modele de motociclete ale mărcii americane, piese şi accesorii originale, alături de liniile vestimentare şi de lifestyle – ţinute casual, cadouri şi obiecte de suvenir – adresate atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Ambianţa este completată de un lounge decorat în stilul unui pub american, în care clienţii sunt invitaţi să se relaxeze şi să servească o cafea în timp ce îşi fac cumpărăturile în showroom sau când aşteaptă o livrare din service. Printre noutăţile prezentate la inaugurare se numără şi modelele Harley-Davidson din gama 2010, în timp ce ultimele colecţii de fashion şi lifestyle oferă o serie de sugestii inspirate pentru cadouri în orice sezon.

Noua clădire include şi departamentul service, alăturat showroom-ului, unde se asigură reparaţii, întreţinere sau asistenţă tehnică la cele mai înalte standarde pentru orice marcă de motociclete. În plus, Harley-Davidson Bucureşti oferă o serie de servicii corelate, printre care se numără asistenţă pentru finanţarea prin leasing, buy-back şi vânzări de motociclete Harley-Davidson second-hand.

Fii alături de noi pentru o nouă calatorie!


Adresa noului showroom:
Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 42-44 (DN1),
lângă showroom-ul Ford ATS, zona comercială Băneasa.Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe Calin Popescu Tariceanu Bogdan Bucurescu Peter Imre
Andrei Gheorghe, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Bucurescu, Peter Imre
Ani Cretu si Radu Pietreanu
Ani Cretu si Radu Pietreanu
Calin Popescu Tariceanu Sebastian Vladescu si Andrei Gheorghe
Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si Andrei Gheorghe
Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu
Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu
Calin si Ioana Tariceanu alaturi de fiul lor Mihai
Calin si Ioana Tariceanu alaturi de fiul lor, Mihai
Cristina Trepcea si Sebastian Vladescu
Cristina Trepcea si Sebastian Vladescu
Dan Bittman
Dan Bittman
Dan Bittman si Andrei Gheorghe
Dan Bittman, Andrei Gheorghe si Marius Ghenea
Dante Stein si Sebastian Vladescu
Dante Stein si Sebastian Vladescu
Gabi Balint
Gabi Balint
Gabi Balint si un client Harley Davidson
Gabi Balint si un client Harley Davidson
Herbert Stein si Calin Popescu Tariceanu
Herbert Stein si Calin Popescu Tariceanu
Mihai Tariceanu
Mihai Tariceanu
Publika
Publika
Radu Pietreanu
Radu Pietreanu
Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu


« inapoi