Harley-Davidson Bucuresti
Noutati Harley Davidson Romania
Noutati


Harley-Davidson România este Top Performing Dealership ȋn 2009

In fiecare an, in cadrul Ceremoniei Anuale a Premiilor Internationale, Harley-Davidson recunoaste meritele dealerilor sai din lumea intreaga, care ofera in mod constant o experienta remarcabila pentru clientii marcii, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Conducerea Harley-Davidson Romania a primit cu mandrie aceasta distinctie prestigioasa in cadrul ceremoniei care a avut loc in Las Vegas, SUA la sfarsitul lunii iulie.

Stuart Farrell, director executiv in cadrul Harley-Davidson Europa, responsabil pentru piete strategice si dezvoltarea retelei de dealeri explica: “Pentru a castiga sau a fi macar nominalizat la acest premiu, fiecare dealer a trebuit sa dea dovada de performanta in vanzari, excelenta operationala, precum si de Indeplinirea cu succes a standardelor de calitate. Castigatorii au facut dovada acestor merite si, ȋn plus a cunoasterii si dedicarii fata de marca Harley-Davidson, care uneori par de-a dreptul surprinzatoare daca ne raportam la experienta de doar cativa ani pe care unii dintre acesti dealeri au acumulat-o. In spatele tuturor castigatorilor se afla o echipa capabila sa asigure clientelei sale o experienta remarcabila, alaturi de cele mai bune servicii si consiliere, astfel incat orice client revine intotdeauna cu placere. Ma bucur sa anunt ca Harley-Davidson Romania a primit acest prestigios premiu in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Internationale care a avut loc la Las Vegas.”

Numarandu-se printre castigatorii Premiilor pentru Excelenta Operationala si concurand cu nu mai putin de 382 de dealeri de pe trei continente (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), Harley-Davidson Romania isi justifica pe deplin mandria legata de aceasta reusita.

Harley-Davidson a avut lansarea oficiala in Romania in septembrie 2007, iar pana la sfarsitul aceluiasi an a fost inaugurat si showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti, care a devenit rapid o atractie pentru iubitorii marcii de pe tot cuprinsul Romaniei. Bogdan Bucurescu, director general al dealer-ului Harley-Davidson din Romania, adauga: “A fost nevoie sa ne extindem, asa ca in decembrie 2009 showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti a fost mutat intr-o locatie mai mare, cu multiple imbunatatiri, situata in zona comerciala Baneasa. Noul showroom are o suprafata de vanzare de 500 mp si este dotat cu service, parcare si un lounge decorat in stilul unui pub american, unde clientii nostri se relaxeaza si pot servi o cafea atunci cand ne viziteaza.”

Pana acum, reactiile cu care a fost Intampinat noul showroom Harley-Davidson Bucuresti s-au aratat cu totul pozitive, iar Premiul pentru Excelenta Operationala nu este decat o incununare a aprecierii primite.“Ne-am dorit sa castigam acest premiu inca de la ȋnceperea activitatii, cu aproape trei ani in urma”, spune Bogdan Bucurescu, “si odata cu indeplinirea acestui deziderat, el devine un angajament pe termen lung pentru a livra valoare si calitate atat pentru brand, cat si pentru clientii nostri. Din moment ce suntem primul si singurul dealer din tara, am inceput sa construim comunitatea posesorilor de motociclete Harley-Davidson din Romania si ne bucuram sa vedem ca aceasta creste in fiecare an”, adauga Bogdan Bucurescu.

Directorul nostru de vanzari, Marcel Chiva este si presedintele HOG Bucuresti (HOG, ‘Harley Owners Group’ este cel mai mare club moto din lume), iar pasiunea lui pentru marca ne-a permis sa reunim o comunitate Harley foarte activa. Noi credem ca succesul nostru depinde in mare masura de capacitatea de a dezvolta o veritabila comunitate pentru clientii nostri, asa ca ne straduim sa le aratam acestora ca Harley-Davidson inseamna mai presus de toate un stil de viata pe care oricine il poate savura, indiferent daca este sau nu posesorul unei motociclete.”

Harley-Davidson Bucuresti: Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44 (DN1), zona comerciala Baneasa« inapoi