Harley-Davidson Bucuresti
Noutati Harley Davidson Romania
Noutati


Harley-Davidson® isi dezvaluie supermodelul

Noul V-Rod MuscleTM are o conformatie puternic definita, care reprezinta o interpretare urban-contemporana a stilului. Sasiul alungit si foarte jos, precum si pneul foarte lat de pe spate au fost inspirate din cursele de acceleratie, iar motorul foarte turat Revolution V-Twin cu racire pe baza de lichid, dezvoltat în colaborare cu Porsche, îi confera putere si sofisticare de neegalat.

“V-Rod Muscle iese în evidenta printre atâtea copii si profiluri generice de motociclete”, declara Mark-Hans Richer, senior vice-president si chief marketing officer pentru Harley-Davidson. “Acest model se pliaza exact pe definitia a ceea ce înseamna cu adevarat o motocicleta Harley-Davidson.”

Parteneriatul cu supermodelul american Marisa Miller este alegerea perfecta. Profilul sculptural si alura impunatoare a modelului V-Rod MuscleTM sunt complementare cu imaginea Marissei Miller, care reprezinta nu doar frumusetea clasica americana, dar si forta si structura atletica. Miller este recunoscuta pentru aparitiile sale de pe copertile multor publicatii proeminente, fiind clasata pe primul loc în topul “Maxim’s Hot 100” din S.U.A.  Dar ea reprezinta, totodata si revenirea clasicului supermodel american. Miller a crescut printre motociclete în California si are o puternica admiratie pentru Harley-Davidson.  

“A fi imaginea unui asemenea brand, devenit o legenda americana, este incredibil”, a declarat Marissa Miller. “Am crescut urmarindu-i pe tatal si pe unchiul meu conducând motociclete Harley. Este extraordinar sa rememorez acele vremuri în acest punct al carierei mele si sa lucrez cu un brand pe care îl respect atât de mult.”

Pentru a evidentia alaturarea surprinzatoare dintre stilul sofisticat si forta bruta, Harley-Davidson® a lansat  noul model V-90 MuscleTM într-o maniera la fel de inedita: printr-o campanie inovativa de marketing realizata în colaborare cu supermodelul american Marisa Miller.

Harley-Davidson® V-Rod MuscleTM are un motor V-Twin cu racire pe baza de lichid de 1250 cc si o cutie de viteze cu 5 trepte, alaturi de 3 discuri de frâna Brembo cu ABS disponibil. Ambreiajul sau, similar cu cel al modelelor de curse, sustine efortul motorului la trecerea într-o treapta inferioara de viteza, în timp ce statura sa masiva este evidentiata prin anvelopa posterioara, care are o latime impresionanta de 240 mm. În plus, noua caroserie cu semnalizatoare integrate si decupajul aripii de pe spate îi confera acestui model un look autentic si contemporan. Noul model V-Rod MuscleTM este disponibil acum in showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti (Sos. Nicolae Titulescu 95-103, Sector 1).


Pentru mai multe detalii, click aici« inapoi