Harley-Davidson Bucuresti
Noutati Harley Davidson Romania
Noutati

Freedom Weekend: 29 aprilie - 1 mai 2011
[ 2011-03-25 ]

Inscriere test rideLa sfârşitul lui aprilie, Harley-Davidson® demo truck soseşte pentru a doua oara în România. Te aşteptăm să testezi, sau să admiri, cele mai noi modele de motociclete într-un weekend dedicat  libertăţii şi bunei-dispoziţii. În stilul autentic Harley-Davidson.

Valentine's Day pentru Ladies of Harley
[ 2011-01-27 ]

Valentine's Day nu este numai o ocazie sa-i spui ca o iubesti, ci sa ii multumesti ca este mereu cu tine in calatoriile tale, ca te poarta cu gandul chiar daca nu se afla alaturi pe o alta motocicleta.
Noile gift cards Harley-Davidson Bucuresti
[ 2010-12-10 ]

Harley-Davidson Bucuresti lanseaza gift cards in valoare de 250 lei si 500 lei – un mijloc de plata select pentru cadouri 100% inspirate

Alege cadouri autentice pentru Sarbatori de legenda
[ 2010-12-10 ]

In cei peste o suta de ani de existenta, Harley-Davidson® a devenit un veritabil simbol al libertatii, iar gama MotorClothes® & licensed products a ajuns sa intrupeze stilul de viată a milioane de iubitori ai marcii, indiferent dacă sunt sau nu posesori de motocicleta.
Harley-Davidson România este Top Performing Dealership ȋn 2009
[ 2010-08-12 ]

In fiecare an, in cadrul Ceremoniei Anuale a Premiilor Internationale, Harley-Davidson recunoaste meritele dealerilor sai din lumea intreaga, care ofera in mod constant o experienta remarcabila pentru clientii marcii, cat si servicii la cele mai inalte standarde.
Cumpără o motocicletă Harley-Davidson şi pleci în America
[ 2010-07-26 ]

Te visezi în şaua unei motociclete Harley-Davidson? Şi ţi-ai dori să vezi cu ochii tăi locul în care a început legenda? Vino chiar azi în showroom şi călătoria ta poate începe. Tu îţi alegi motocicleta*, iar noi te trimitem în America via Milwaukee, acolo unde Harley-Davidson
Noul Sportster® Harley-Davidson Forty-Eight – acum in showroom
[ 2010-02-19 ]

Harley-Davidson® Forty-Eighteste noua motocicletă custom de linie concepută în tradiţia legendară a modelelor Sportster® preparate pentru curse
Vedete pasionate de motoare au sărbătorit inaugurarea noului showroom Harley-Davidson București
[ 2010-02-18 ]

La sfârșitul anului 2009, pe 17 decembrie Harley-Davidson Bucureşti a fost gazda unei petreceri dedicate inaugurării noului showroom Harley-Davidson, situat în zona comercială Băneasa.
Noile tricouri HARLEY-DAVIDSON BUCUREŞTI
[ 2009-06-17 ]

Este oficial! Noile noastre tricouri te aşteaptă să le porţi cu mândrie. Ai de ales între 3 modele diferite, toate purtând pe spate însemnul din acest sezon al dealer-ului Harley-Davidson Bucureşti
Gama Dark Custom™ 2009
[ 2009-05-19 ]

Dark Custom™ nu este o declaraţie de stil. Dark Custom™ nu este nici măcar o atitudine. Este pur şi simplu. Dark Custom™ reprezintă o specie de motociclete Harley-Davidson care arată ca şi cum ar fi trăit pe şosea din primul moment în care s-au mişcat din loc.
Harley-Davidson® IRON 883™
[ 2009-03-26 ]


Noul Sportster Dark Custom™ vine pregătit pentru o călătorie la capătul nopţii
Noul Harley-Davidson® Iron 883™ continuă seria Dark Custom™ cu o atitudine sfidătoare, potrivită celor care caută provocări ieşite din tipare.
Harley-Davidson® isi dezvaluie supermodelul
[ 2008-12-02 ]


Pentru a evidentia alaturarea surprinzatoare dintre stilul sofisticat si forta bruta, Harley-Davidson® a lansat  noul model V-90 MuscleTM într-o maniera la fel de inedita: printr-o campanie inovativa de marketing realizata în colaborare cu supermodelul american Marisa Miller.
Noul V-Rod™ Muscle
[ 2008-08-12 ]Muscle se alatura V-Rod ® si Night Rod® Special. Cutia larga, inclinata a filtrului de aer si partea din spate scurtata dau noului V-Rod Muscle linii clare, atletice si puternice.
Rocker C®: acum in showroom!
[ 2008-05-12 ]

O noua vedeta Softail® este acum in showroom-ul din Bucuresti. Rocker C® a fost creat din experienta dobandita in dinamica sasielor pentru mai mult confort si un design special.

Cross Bones®: disponibil acum
[ 2008-04-10 ]

Showroom-ul din Romania va aduce motocicleta Cross Bones®, cel mai recent membru al familiei Softail®.  Modelul se remarca prin eleganta tahometrului si designul suportului de far, iar noua furca fata Springer ii ofera o infatisare robusta.

Noul Sportster XR 1200
[ 2008-01-14 ]

In curand Harley-Davidson Bucuresti va prezenta noul model XR 1200, o motocicleta performanta inspirata de legendarul model de curse XR 750.
Harley-Davidson Bucuresti si Harley-Davidson Europe a anuntat oficial intrarea pe piata romaneasca
[ 2007-09-24 ]

HARLEY-DAVIDSON® BUCHAREST a adus in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare