Harley-Davidson Bucuresti
Termeni si conditii
Termeni si conditii

Datele continute in acest site sunt cu titlu de informatii generale, valabile la un anumit moment. Din acest motiv ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. Automotive Trading Services SRL (ATS) isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz aceste date si informatii.
Deoarece informatiile se pot modifica fara aviz prealabil, A.T.S. nu isi asuma nici o responsabilitate sau garantie in ceea ce priveste oportunitatea, acuratetea si integralitatea informatiilor furnizate.

ATS se angajeaza sa asigure protectia datelor dumneavoastra personale. Informatiile pe care ni le furnizati in mesaje sau prin formularele de inregistrare sunt stipulate in paginile dedicate culegerii de informatii. Aceste informatii nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele enuntate, sau transmise tertilor decat cu acordul dumneavoastra.

Completarea oricarui formular prezent in acest website implica acordul dvs. explicit de folosire a datelor  personale de catre ATS pentru a fi tinut la curent cu informatii de ordin comercial sau pentru informatii in legatura cu imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor.

ATS respecta confidentialitatea datelor fiecarei persoane care viziteaza acest site si orice informatie primita despre dumneavoastra va fi utilizata in primul rand pentru a va oferi serviciul pe care il solicitati Aceste informatii nu vor fi dezvaluite nici unei persoane din afara Automotive Trading Services sau a companiilor cu care ATS are incheiate parteneriate in scopul de a oferi servicii in beneficiul dumneavoastra. Ele vor fi utilizate in conformitate cu legislatia din Romania privind protectia datelor personale si protectia individului.

Este dreptul dvs sa stiti ce informatii detinem despre dumneavoastra si sa faceti modificari daca este necesar; de asemenea, este dreptul dumneavoastra sa ne solicitati sa nu utilizam aceste informatii. Va vom respecta dorintele cu maxima promptitudine. In contextul acestor informatii sunt cuprinse totusi si anumite date personale, in special cele privind diversele aspecte financiare (de ex. cele utilizate in cadrul discutiilor cu firmele de leasing sau companiile bancare) care pot face imposibila derularea unei relatii de afaceri daca veti decide ca informatiile sa nu fie utilizate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Automotive Trading Services isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este gestiunea economico-financiara, imbunatatirea activitatii si a gradului de satisfactie a clientilor nostri, precum si activitati de marketing. Automotive Trading Services este inscrisa sub numarul 5152 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, in conformitate cu Legea nr. 677/2001.

Va aducem la cunostinta ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru activitatile mai sus mentionate si pentru a va putea tine la curent cu activitatea noastra si cu noile produse si servicii comercializate. Refuzul dvs. ne pune in imposibilitatea de a va face orice fel de comunicari. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Automotive Trading Services, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa oricand catre ATS cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Nota explicativa:
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem cu promptitudine.